• Στην πρώτη του συνέντευξη στην Ισπανία ως προπονητής του Ολυμπιακού, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε το δικό του στίγμα για την απόφαση του να έρθει να δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, βγαίνοντας για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του.

• «Με τράβηξε το ένστικτο μου», είπε στο ράδιο Canal Sur. «Ο πρώτος λόγος για να έρθω στην Ελλάδα ήταν για να μπορέσω να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, από πλευράς των πόσο υψηλών απαιτήσεων υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, πιστεύω επίσης στους ανθρώπους. Η συνεργασία μου με τον Αντόνιο Κορδόν ήταν για εμένα ένα πρόσθετο κίνητρο. Αυτή η πρόκληση είναι συναρπαστική».

• Ο Μαρτίνεθ μίλησε και για όσα είχαν ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν, ότι θα αντικαθιστούσε τον Λοπετέγκι στον πάγκο της Σεβίλλης. Ο τότε αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, ο πολύς Μόντσι, είχε βγει και είχε διαψεύσει σχετικά, με τον τωρινό προπονητή του Ολυμπιακού να επιβεβαιώνει εκείνη την εκδοχή: «Η είδηση ότι υποτίθεται θα ήμουν ο νέος προπονητής της Σεβίλλης με πλήγωσε. Πολλά πράγματα είχαν τότε ειπωθεί που δεν ήταν αλήθεια. Η διακριτικότητα στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. Δεν συμφωνώ με τα ψέματα».

• Κατά τα άλλα, σχολίασε ότι αισθάνεται πλέον «πιο ολοκληρωμένος, πιο σφαιρικός προπονητής, αλλά και με περισσότερους πόρους», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να προπονήσει κάποια στιγμή τη Σεβίλλη, στην Β ομάδα της οποίας ήταν τεχνικός οδηγός, ο Μαρτίνεθ δεν θέλησε να εμπλακεί σε συζήτηση, γιατί σκέφτεται μόνο «μέρα με τη μέρα»: «Όταν κερδίζεις, πλησιάζεις σε όλους τους πάγκους και όταν χάνεις, απομακρύνεσαι ακόμη κι από τον δικό σου πάγκο. Εγώ έτσι παίρνω το επάγγελμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποστολόπουλος: Και με 15 επεμβάσεις και με «μπούκες» και με σουτ στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό

Οι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν τον ίδιο παρονομαστή!

Ο Ολυμπιακός 3 σερί ήττες στο Καραϊσκάκη δεν είχε ποτέ μέχρι στιγμής από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Από τον Ιμπόρα στον Έσε και τον Καρβάλιο και από τον Ρέτσο στον Ρόντινεϊ και τον Κάρμο!

Ο Μεντιλίμπαρ είπε χθες στην Τούμπα την κουβέντα-κλειδί για τον Ολυμπιακό…

Σφυρίζει απόψε τον Ολυμπιακό ο Ντελαζό του Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 και του πέναλτι στο Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ. Και σφυρίζει με την ΑΕΚ...

Ολυμπιακός: Μία υπόκλιση στον Μεντιλίμπαρ

Και η Κ19 του Ολυμπιακού Ιταλούς κέρδισε και πήρε το ευρωπαϊκό…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει απόψε καλύτερα απ' ό,τι και στο 4-2!

Ολυμπιακός: Οιωνός πρόκρισης οι μόλις τέσσερις ανατροπές στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης και ο τρόπος που έγιναν!