Στο εξαιρετικό βράδυ του Μάρκους Έρικσον, έξω από τα 6,75μ., απέδωσε ο Πέδρο Μαρτίνεθ σε μεγάλο βαθμό τη νίκη της Γκραν Κανάρια επί του Ολυμπιακού, ωστόσο τόνισε πως αυτό που προέχει για την ομάδα του είναι να παραμείνει στην κατηγορία της ισπανικής λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνεθ:

«Νομίζω ότι είχαν κάποιους τραυματισμούς και ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις δύο παιχνίδια σε 48 ώρες και ειδικά με τέτοιο ταξίδι. Το κάνουμε κάθε εβδομάδα. Για εκείνους, σίγουρα, ήταν δύσκολο το ταξίδι. Παίξαμε με τρομερή ενέργεια με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και έκανε τρομερό παιχνίδι ο Μάρκους Έρικσον, ο οποίος είχε εξαιρετικά ποσοστά στα τρίποντα. Για μένα, ήταν πιο σημαντική η άμυνα που παίξαμε. Ήταν πολύ συμπαγής η άμυνα, κάναμε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ και όλοι οι παίκτες ήταν μαζί. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς ενόψει των επόμενων παιχνιδιών μας. Τα προβλήματά μας είναι στην ισπανική λίγκα, καθώς εκεί βρισκόμαστε σε μία επικίνδυνη θέση. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό και να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε στα δύο τελευταία εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!