Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τα συναισθήματα του αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Άρη:
«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα, είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και θα δώσω το 100%».

Για τους στόχους τους:
«Θέλω να κατακτήσω τίτλους, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Άρη:
«Σίγουρα πάθος, επιθετικότητα και θέλω να επικοινωνήσω με την ομάδα, να είμαστε μια οικογένεια. Ο Άρης έχει τεράστια ιστορία και έχει πολύ δυνατούς φιλάθλους που βοηθάνε πάρα πολύ».

Για το πώς τον υποδέχτηκε η ομάδα και για τον Ακη Μάντζιο:
«Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, τον ήξερα και από πριν. Αυτό που ζητάει είναι να παίζει η ομάδα με πάθος, να προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να πάρουμε τη νίκη. Με καλωσόρισε πάρα πολύ θερμά όπως και όλη η ομάδα, όλοι οι παίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ένιωσα πολύ καλά».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει:
«Εννοείται… Ό,τι πει ο προπονητής. Εγώ είμαι έτοιμος 100%».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Σίγουρα θα δώσουμε το 100%, θέλουμε πάντα τη νίκη μέσα από καλό ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: Άρης