Ο Τάτα Μαρτίνο έπλεξε το εγκώμιο των παικτών για τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και επεσήμανε ότι εάν χρειαστεί για να φτάσει τη νίκη η Μπαρτσελόνα θα κάνει και πάλι κάποιες διαφοροποιήσεις στην 11άδα με αμυντικούς προσανατολισμούς.

«Ακόμη κι όταν έχεις μια τέτοια ομάδα στα χέρια σου είναι δύσκολο να παραμένεις αήττητος. Αυτοί οι παίκτες όμως είναι ικανοί για αυτό. Μέχρι στιγμής νομίζω ότι οι παρεμβάσεις μου στην ομάδα είναι πολύ λίγες. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο, να αναλύσω περισσότερα στοιχεία της ομάδας. Όμως είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ ότι γίνεται αντιληπτή και σε εσάς μια διαφορά», τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Ακόμη έχουμε μπροστά μας το 60% των αγώνων του πρωταθλήματος», ήταν το σχόλιό του για τη διαφορά που απέκτησε σήμερα η Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαρτίνο δεν θέλησε να πάρει θέση στα λεγόμενα του Αντσελότι για τη διαιτησία στο παιχνίδι και υπερασπίστηκε τον Μέσι για την αποχή του από τη λίστα με τους σκόρερ… «Δουλεύει πάρα πολύ και στην άμυνα πλέον. Για εμένα αυτό είναι το ίδιο σημαντικό», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube