Στη φάση του 30ού λεπτού, με την κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Μπαρκόκ, αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ.

«Αφού δόθηκε η κίτρινη κάρτα, ο διαιτητής είδε το φάουλ και αφού το είδε είναι απαράδεκτο ότι δεν τον απέβαλλε τον παίκτη. Λυπούμαστε που έγινε αυτό και που δεν ελέγχτηκε η φάση στο VAR», ανέφερε σχετικά στην κάμερα της Cosmote TV.



«Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα σήμερα. Κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Απειλήσαμε περισσότερο και είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, αλλά για ακόμα μια φορά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Έτσι δείχνει η στατιστική. Πληρώσαμε τα λάθη μας», σχολίασε.

Για το αν χάθηκε η δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό είπε: «Πλέον, δεν εξαρτάται από εμάς. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και, από εκεί και πέρα, εξαρτάται από τος υπόλοιπους τι θα κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι ορίζει ο κανονισμός της UEFA και πώς θα καλυφθεί η απουσία του Ελ Κααμπί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: Οι μεταγραφές που έβαλε ο Μεντιλίμπαρ και ποιους «έκοψε»

Με Νους στην Ευρώπη ο ΟΦΗ: Αναλυτικά η λίστα των Κρητικών για τη League Phase

Μεγάλη τιμή για ΟΦΗ: Συγχαρητήρια του Κελαϊφί για την πρόκριση στο Europa

Εκτός έδρας πεντάρα για τη Γιαγκελόνια, αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Europa League

Europa League: Οι χώρες με τις περισσότερες κατακτήσεις στον 21ο αιώνα

Σέντρα και φινάλε στο Παγκρήτιο: Το αναλυτικό πρόγραμμα του ΟΦΗ στο Εuropa League

Ξεκίνημα με Γιαγκελόνια, φινάλε στην Πορτογαλία: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Εuropa League

Φαβορί για την 24άδα του Europa League ο Ολυμπιακός - Οι πιθανότητες που έχει για την πρώτη οκτάδα

«Πιστέψτε το, ονειρευτείτε, νικήστε τους»: Η ομιλία του Μπούση πριν την πρόκριση του ΟΦΗ