Ευχαριστημένος από την προσωπικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Γουλβς και πεπεισμένος ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της Αγγλίας δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αν το γήπεδο δεν ήταν άδειο και είχαμε την ατμόσφαιρα που φτιάχνουν οι οπαδοί μας, θα ήμασταν πολύ πιο δυνατοί και θα είχαμε πάρει άλλο αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ καλοί, με ψυχή, θέληση και προσωπικότητα.

Δεδομένων των συνθηκών, με άδειο το γήπεδο και παίκτη λιγότερο για 60 λεπτά, τα πήγαμε πολύ καλά. Δυστυχώς από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα»
, ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος, μιλώντας στην Cosmote TV. Και συνέχισε:

«Άλλαξε πολλά πράγματα η αποβολή. Στο ξεκίνημα είχαμε πολλή μεγάλη κατοχή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τους αντιμετωπίσαμε πολύ καλά μέχρι τότε και μέχρι εκείνο το σημείο ήμασταν καλύτεροι. Μετά την αποβολή άλλαξαν τα πλάνα μας, αλλά συνεχίσαμε να παίζουμε με ψυχή και δεν άλλαξε το πάθος και η επιθυμία μας για τη νίκη».

Με αφορμή, δε, κολακευτικά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Νέτο, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε γενικότερα στην ομάδα και έδωσε σύνθημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς:

«Είναι πολύ θετικό ότι αναγνωρίζεται η δουλειά μου, αλλά δεν θέλω να στεκόμαστε εκεί. Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός, που είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος για όλους. Το ταξίδι στην Ευρώπη για μας δεν τελειώνει εδώ, είμαστε έτοιμοι να πάμε στην Αγγλία και να πάρουμε την πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κωστούλας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ούτε εμείς το περιμέναμε - Θα παίξουμε όλα τα ματς στα ίσα»

Ο ΟΦΗ βάζει τσάρτερ για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Ρεν!

Σουργιάς: «Ο επόμενος στόχος του ΟΦΗ η πρόκριση στα playoffs - MVP η ομαδικότητα, κάθε παίκτης νιώθει πολύτιμος»

Τζώρτζογλου: «Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στον ΟΦΗ»

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 1ης αγωνιστικής του Europa League

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ονειρική πρεμιέρα του ΟΦΗ απέναντι στη Χόφενχαϊμ

Σκόρπισε με τεσσάρα τη Μαρσέιγ η Μπεσίκτας, πεντάρα η Γιουβέντους, ιστορική Τορένσε - Η βαθμολογία για Ολυμπιακό & ΟΦΗ

Κόντης: «Να είμαστε ταπεινοί - Ό,τι κάνεις, κάνε το με πάθος» - Τι είπε για τις συγκρίσεις με τον Γκέραρντ

Και η UEFA υποκλίθηκε στον ΟΦΗ: Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της οι μαγευτικοί Κρητικοί

Μπούσης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε - Συνεχίζουμε να νικάμε»