Σίγουρος πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει νίκες σε σημαντικά ματς, όπως ήταν αυτά με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ισοπαλία (1-1) στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο δεν μπόρεσαν να φύγουν με το «τρίποντο» από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

«Εμείς θα είμαστε πρώτοι στο τέλος αν συνεχίσουμε έτσι. Θα έρθουν και οι νίκες με τέτοιες εμφανίσεις», ήταν το μήνυμα του Μαρτίνς στους παίκτες του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»