Λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς του Ολυμπιακού χωρίς εκείνον στον πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς ευχαρίστησε για τα πολλά μηνύματα τα οποία δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τα οποία τον ευχαριστούσαν για την προσφορά του και του ευχόντουσαν για τη συνέχεια της καριέρας του.

Στον λογαριασμό του στο instagram ο Πορτογάλος προπονητής ανέβασε μια σχετική φωτογραφία με το σχόλιο «…σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας»… Στη φωτογραφία αυτή, υπάρχουν μηνύματα από... απλούς φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και παίκτες του, νυν και πρώην, όπως Μαντί Καμαρά και Ποντένσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»