Ευχαριστημένος με την εικόνα και την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου (1-2).

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην επιμονή και το πάθος που έβγαλε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, παρά το γεγονός πως υπήρχε κούραση από το ευρωπαϊκό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για το γρήγορο γκολ και αν περίμενε διαφορετική αντίδραση: «Δεν περίμενα εύκολα πράγματα. Σημαντικό το πρώτο γκολ που πετύχαμε νωρίς. Ξέραμε ότι ο Βόλος θα μας δυσκολέψει, είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, ο Ολυμπιακός που πρέπει παίξαμε με ψυχή. Είχαμε το παιχνίδι της Ευρώπης πριν λίγες ημέρες, υπήρχε κούραση ωστόσο τα πήγαμε καλά και ανταποκριθήκαμε σωστά και πήραμε δίκαιη νίκη».

Για τις βασικές επιλογές στο αρχικό σχήμα: «Επιλέξαμε τους παίκτες που ξέραμε ότι θα μας βοηθήσουν για τη νίκη. Ο Βόλος είναι μια ομάδα που παίζει πιο πολύ από το κέντρο. Ετσι ενισχύσαμε το κέντρο μας για να επιβληθούμε στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, όχι τόσο από πλευράς ποιότητας δεν ήμασταν τόσο καλοί. Μας προβληματίζει το γεγονός πως δεχθήκαμε ένα ακόμα γκολ από στημένη φάση».

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο: «Περιμένουμε την εκτίμηση του γιατρού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χτύπησε δύο φορές σε τέσσερα λεπτά ο Φούντας κόντρα στην ΑΕΛ Novibet!

Γιαννιώτας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Κλειστά χαρτιά από Γρηγορίου ενόψει του ντεμπούτου του στον Άρη - Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Παναθηναϊκό

Μπενίτεθ: «Περιμένουμε έναν Άρη σκληρό, συμπαγή και δύσκολο να τον νικήσεις - Ο νέος τεχνικός θα δώσει έξτρα κίνητρο»

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την ΑΕΛ Νοvibet

Με Ελ Κααμπί-Ταρέμι αλλά χωρίς Ορτέγκα η αποστολή του Ολυμπιακού

Εξαντλήθηκαν και τα επιπλέον εισιτήρια για το Βόλος - ΑΕΚ

Mε Σισοκό η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη, εκτός ο Ίνγκασον για λόγους αποφόρτισης - Η διάγνωση για Σιώπη

Την Τρίτη (3/3) το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Βουτσαρά

Αθανασίου: «Σπουδαία πρόκριση για Παναθηναϊκό, αλλά προέχουν 3 ''τελικοί'' στην Ελλάδα - Πολλές αλλαγές κόντρα σε Άρη»