Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την Κωνσταντίνα Αναγνώστη που πέθανε κατά την επιστροφή της από την Αλβανία με ταξί στην Ελλάδα.

Από την μία ο Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς αναφέρει πως η 15χρονη είχε επισκεφτεί γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα για να κάνει έκτρωση και από την άλλη η μητέρα και οι αδερφή της ξεσπούν λέγοντας πως θα κινηθούν νομικά.

«Ήταν 4 μηνών έγκυος , η μητέρα της συναντήθηκε η ίδια τη γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα. Αυτά που λέω αποδεικνύονται με ντοκουμέντα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ντούε Πιέτρα, Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς.

Ο ίδιος ανέφερε πως αφού έκανε έκτρωση, στην συνέχεια έσβησε στο ταξί που την μετέφερε από την Αλβανία στην Ελλάδα από υπερβολική δόση λιδοκαίνης.

Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που σοκάρουν ο κύριος Πέτρα ανέφερε πως τα όργανα της 15χρονης ξεριζώθηκαν και φαγώθηκαν από άγρια ζώα.

«Στείλαμε ιδιωτικό ντετέκτιβ στους Αγίους Σαράντα .Ξερίζωσαν τα όργανά της και τα έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα, τα έβγαλαν έξω από το νοσοκομείο και τα φάγανε τα άγρια ζώα» ανέφερε ο ίδιος.

Από την άλλη η αδερφή της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως δεν υπήρχε καμία εγκυμοσύνη και πως θα κινηθούν νομικά.

«Δεν υπήρχε εγκυμοσύνη. Η αδερφή μου για τρεις μήνες ήταν σε μένα. Θα κινηθούμε νομικά γιατί για εμάς δεν βασίζονται κάπου αυτά που λέει. Τα όργανα του παιδιού είναι στα Τίρανα» επιμένει η αδερφή της.

Πηγή: Iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ