Όμως, η Κοινωνία Μελών με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη ξεκαθαρίζει πως την ενδιαφέρει πρώτα η σωτηρία του συλλόγου και να βρεθεί μια λύση για το μέλλον της ομάδας και μετά όλα τα υπόλοιπα, οπότε δεν σκοπεύει να κάνει παράσταση την Παρασκευή στη διαδικασία αίτησης για προσωρινή διαταγή νυν προέδρου, παρά το γεγονός πως τη θεωρεί απαράδεκτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το νόμιμα εκλεγμένο ΔΣ της ΚΜΑ, αποτελούμενο από τους κ.κ. Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Ταμπακούλη, Μισιρλή, Τανούλα, Τατάκη, σε σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε να μη παρασταθεί αύριο κατά την αίτηση για προσωρινή διαταγή που κατέθεσε ο κύριος Σκόρδας.

Παρά το γεγονός ότι θεωρούμε την αίτηση απαράδεκτη στο σύνολό της και θα την αντικρούσουμε όταν και όποτε οριστεί δικάσιμος για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, δηλώνουμε ότι δε θα παραβρεθούμε κατά την αυριανή ανούσια διαδικασία. Με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, δεν προσφέρει τίποτα απολύτως μια προσωρινή διαταγή 10-20 ημερών, παρά μόνο σέρνει τον ΑΡΗ στις δικαστικές αίθουσες.

Οι δε δικαστικές κινήσεις που έγιναν, από μέρους μας, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν αναγκαστικές, αφού η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στην ειλημμένη απόφαση τόσο της ΚΜΑ, όσο και του ΑΣ.

Μοναδικό μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η σωτηρία της ομάδας και η εξεύρεση λύσης για το αύριο.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν διεξαχθεί η κρίσιμη για εμάς δίκη στη δικάσιμο της 18/03/14, θα είναι πλέον άνευ ουσίας. Εμείς γυρολόγοι και θαμώνες των δικαστηρίων δεν επιθυμούμε να γίνουμε και δε θα γίνουμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»

Λουτσέσκου: «Ήταν σαν να είχαμε... παραλύσει - Έχουμε δείξει πως βγάζουμε αντίδραση, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα»

Νίκολιτς: «Πηγή έμπνευσης τα ματς που έρχονται, έχω πίστη στην ομάδα μου - Πρόκληση να προκριθούμε κόντρα στη Ράγιο»

Τα highlights από τη νίκη του ΟΦΗ μέσα στην έδρα του Άρη

Τα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το διπλό του Παναθηναϊκού στην Αρκαδία

Μπενίτεθ: «Γίνεται σωστή προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει, ακόμη κι όταν δεν κερδίζει»

Αναστασίου: «Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, αλλά όταν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις»

TAGS: Άρης