Συνέχεια δίνεται από τους Τούρκους στα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού και της Καρσίγιακα, καθώς με δηλώσεις τους στη «milliyet.com.tr» ένας φίλος της ομάδας που δεν κατονομάζεται και ο διευθυντής αθλητικού τμήματος, Ταμέρ Οστάογλου περιγράφουν σκηνές από όσα έλαβαν χώρα χθες βράδυ.

«Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς φιλάθλους. Οποτε μια τουρκική ομάδα παίζει στην Αθήνα, αυτό γίνεται. Στείλαμε τη φωτογραφία με το πανό στην Ευρωλίγκα και αυτή θα επιβάλλει την ποινή. Θα πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην έρθουν Ελληνες οπαδοί στη Σμύρνη. Μίλησα με τον πρόεδρο και συμφωνούμε σε αυτό. Τους εξόργισε το γεγονός πως ήρθαμε στην Αθήνα με φίλους της ομάδας. Η αστυνομία δεν πήρε επαρκή μέτρα», τόνισε ο Οστάογλου.

Από την άλλη μεριά, ο ανώνυμος φίλος της ομάδας καταγγέλλει επίθεση από 200 άτομα και μάλιστα έδωσαν λεφτά προκειμένου να γλιτώσουν από τους κουκουλοφόρους.

«Περίπου 25 άτομα φτάσαμε στο γήπεδο με ταξί. Όταν βγήκαμε, είδαμε ανθρώπους με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και εφοδιασμένους με μαχαίρια, πέτρες και καδρόνια να έρχονται κατά πάνω μας. Δώσαμε τα λεφτά μας, για να προστατευθούμε. Μετά από λίγο παρενέβη η αστυνομία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!