Ο τεχνικός των «πειρατών» τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» κρατούσαν την υποδοχή τους και στάθηκε στις ήττες των τελευταίων αγώνων.

Αναλυτικά: «Στα διαστήματα που η ΑΕΚ μας πίεσε στο σερβίς, μας χαλούσε την υποδοχή και δημιούργησε πρόβλημα. Εμείς δεν καταφέραμε να πιέσουμε στο σερβίς, αν και ήταν καλά τα σερβίς μας. Η ΑΕΚ κράτησε την υποδοχή της. Δεν υπάρχουν πολλά να διορθωθούν. Χάσαμε ένα πολύ δυνατό ματς από τον Ολυμπιακό και σήμερα ένα τελικό από την ΑΕΚ. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πόντο επιπλέον».

Ο Ηλίας Λάππας συμπλήρωσε πως: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιξε δύο εκπληκτικά ματς. Μας πίεσε στο σερβίς. Εμείς δεν είχαμε καλή υποδοχή. Ήταν λίγο καλύτεροι και πήραν το κύπελλο. Σίγουρα υπάρχει κούραση, ειδικά στο πέμπτο σετ, αλλά δεν είναι η αιτία της ήττας.

Έχουμε χάσει το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ και ο μόνος στόχος που μας απομένει είναι το πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε και για νικήσουμε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, δουλειά και νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!

Ρόγκα: «Η ομάδα θα δώσει το 100%, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Κιαπίνι: «Η ομάδα είναι έτοιμη γιατί δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς για αυτόν τον σκοπό»