Έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Ferrari και με τον Φερνάντο Αλόνσο ομόσταβλο για τέσσερα χρόνια, η γνώμη του Φελίπε Μάσα έχει βαρύνουσα σημασία για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Williams εκτιμά πως ίσως αυτό που έγινε ήταν καλύτερο και για τους δύο, αν και δεν είναι απόλυτα βέβαιος πως η «σκουντερία» θα καταφέρει να καλύψει το κενό.

«Δεν ήταν έκπληξη ότι έφυγε από τη Ferrari ο Φερνάντο. Ίσως έκρινε ότι η Ferrari δεν του πρόσφερε το μονοθέσιο που ήθελε, αλλά ίσως κι εκείνος να μη βοήθησε την ομάδα να εξελιχθεί. Γι’ αυτό ήταν αναγκαία μια αλλαγή. Δεν ξέρω αν χωρίς αυτόν η Ferrari θα είναι καλύτερα ή χειρότερα. Ο Φερνάντο είναι ίσως ο καλύτερος πιλότος που υπάρχει, άρα δεν ξέρουμε αν η Ferrari θα προοδεύσει χωρίς αυτόν. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε», δήλωσε ο Μάσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!