Βιαιοπραγία εναντίον του στο «Καραϊσκάκη» κατέγραψε ο Ντάβιντε Μάσα!

Στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Ιταλός διαιτητής μετά την πρόωρη λήξη του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, κάνει λόγο για επίθεση στη φυσούνα.

Μάλιστα αναφέρει ότι δέχθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα, χωρίς ωστόσο ν’ αναγνωρίσει από ποιον.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Μάσα στο φύλλο αγώνα

«1) Καθυστέρησα κατά 1 λεπτό την έναρξη του 2ου ημιχρόνου διότι η φιλοξενούμενη ομάδα καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

2) Στο 57' διέκοψα το παιχνίδι διότι από τους αναμμένους πυρσούς στην κερκίδα δεν υπήρχε ορατότητα για τις κάμερες του VAR.

Μετά από 3 λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

3) Στο 90' ο 4ος διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεων.

4) Μετά το 3ο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας υπήρξε ρίψη αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια νερού και μπάλες) από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι μπάλες παρεμπόδιζαν συνεχώς την συνέχιση του παιχνιδιού.

Στο 90+6' αποφάσισα την λήξη του αγώνα, καθώς αντιλήφθηκα την πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας.

Με την λήξη του αγώνα εισήλθαν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνθήκαμε απευθείας προς την φυσούνα.

5) Καθώς εισερχόμουν στη φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιον.

Καμία άλλη παρατήρηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»