Ο Πάουλο Μασάντο δεν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την παραχώρηση του Πορτογάλου άσου.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, ο Μασάντο πρόκειται να μεταβεί στο Ζάγκρεμπ μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να βάλει την υπογραφή του στα σχετικά συμβόλαια και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό το οποίο θα λάβει ο Ολυμπιακός από την παραχώρηση του παίκτη. Αυτό όμως που διευκρινίζεται από τις πληροφορίες από την Κροατία είναι πως ο Πορτογάλος θα λαμβάνει τα ίδια χρήματα.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας του Ζάγκρεμπ του προσφέρουν ένα συμβόλαιο στα ίδια οικονομικά δεδομένα με αυτό που έχει με τον Ολυμπιακό.

Ο Μασάντο αγωνίστηκε δύο σεζόν με τον Ολυμπιακό, μετά από μεταγραφή που πήρε από την Τουλούζ.

Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε σε 28 παιχνίδια με τα ερυθρόλευκα πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Σαφώς μικρότερος ο χρόνος συμμετοχής του στην αγωνιστική σεζόν η οποία μόλις τελείωσε. Έπαιξε 17 αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι εννιά στην αρχική 11άδα της ομάδας, ενώ σκόραρε τρεις φορές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

Δημάτος: «Τα 5 εκατ. ευρώ και το νέο ευρωπαϊκό μονοπάτι του ΟΦΗ»