Το όνομα του Πάουλο Μασάντο επανέρχεται συχνά-πυκνά στο προσκήνιο προς πώληση, αφού έχουν προκύψει αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες. Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού δηλώνει χαρούμενος στην Ελλάδα, αλλά δεν κλείνει την πόρτα σε μεταγραφή, παρότι-όπως σημειώνει-δεν έχει έρθει κάποια πρόταση για την πώλησή του.

«Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει καμία πρόταση. Περιμένουμε προτάσεις, αλλά είμαι εδώ», ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας και πρόσθεσε: «Έκανα καλή προετοιμασία. Τα πράγματα πάνε καλά. Αισθάνομαι όμορφα εδώ, με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά και παίζω σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους».

Ο 27χρονος άσος έχει σαν μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. «Θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο για να προσπαθήσω να είμαι στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ του 2014», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στροφή» σε ΠΑΟΚ με τις γνωστές απουσίες στον Παναθηναϊκό

Νικολακόπουλος: «Το κλειδί στη νίκη του Ολυμπιακού ήταν ο σέντερ φορ και ας μην έβαλε γκολ…»

Αθανασίου: «Επιβεβαίωσε πόσο κακός είναι ο Παναθηναϊκός - Καμία βελτίωση με Μπενίτεθ, μέσοι όροι μικρής ομάδας»

Πρόστιμα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΛ Novibet

Τσορμπατζόγλου: «Αντικείμενο μεγάλης μελέτης η σεζόν του ΠΑΟΚ – Το πρόβλημα του Κένι και ο Μεϊτέ που λυγίζει»

Σταματέλος: «Για ακόμη ένα ματς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του»

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Δεσύλλας: «Από τις χειρότερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι την τελευταία δεκαετία - Αδούλευτος να παράγει»

Κετσετζόγλου: «Τα συμβόλαια στην ΑΕΚ, ο εξαιρετικός Περέιρα και η περίπτωση του Πινέδα»

«Ομάδα και κόσμος κέρδισαν τη μάχη»: H παρακάμερα από τη νίκη μισή παραμονή του Asteras AKTOR!