Ο Μάσιμο Μοράτι μπορεί να αποχώρησε το 2016 από τον προεδρικό θώκο της Ίντερ, ωστόσο παραμένει πάντα κοντά στην ομάδα και οπαδός της. Την Κυριακή ο 74χρονος άνδρας βρέθηκε σε δείπνο με τους τωρινούς διοικητικούς ηγέτες των «νερατζούρι», τον Κινέζο μεγαλομέτοχο Ζιντόνγκ Ζανγκ και τον γιο του και πρόεδρο Στίβεν Ζανγκ.

Μετά το δείπνο, ο Μοράτι δήλωσε στην «Corriere dello Sport» απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγαπημένη του ομάδα και από τους Κινέζους ιδιοκτήτες: «Είναι πολύ ευγενικοί, τόσο ο Στίβεν όσο και ο πατέρας του, ενδιαφέρονται πολύ για την ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τρέχουσα κατάσταση».

Η Ίντερ βρίσκεται στην κορυφή της Serie A έπειτα από το 3/3 με το οποίο έχει ξεκινήσει και αυτός που έχει λάμψει είναι ο 24χρονος Στέφανο Σένσι, με καθοριστική συμβολή και στις τρεις νίκες. Ο Ιταλός μέσος έχει εντυπωσιάσει τον πρώην πρόεδρο: «Δεν περίμενα να είναι τόσο καλός ο Σένσι. Είναι έξυπνος, γρήγορος και επηρεάζει θετικά την ομάδα με έναν τρόπο όπως το έκανε ο Σνάιντερ».

Ο Μοράτι μίλησε με θετικά λόγια και για τον Αντόνιο Κόντε: «Ο Κόντε είναι ένας πολύ καλός προπονητής, μου αρέσουν οι οδηγίες που δίνει και το πώς εμπνέει την ομάδα».

Τέλος, σχετικά με το αν μπορεί η φετινή Ίντερ να φτάσει στο πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια, δήλωσε :«Το σκουντέτο; Είναι μια καλή ευκαιρία να παλέψουμε γι΄ αυτό, είναι πολύ σημαντικό».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube