Ενοχλημένος με τη διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Μασούρας, μιλώντας στην Cosmote TV μετά το ματς. Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στο γκολ των «ερυθρόλευκων» που δεν μέτρησε, κάνοντας λόγο για προβληματική διαιτησία.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το παιχνίδι: «Σήμερα η ομάδα μπήκε όπως έπρεπε στο ματς και με κάποια ατομικά λάθη δικά μας η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα. Στα πιο κρίσιμα σημεία είδαμε δύο διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες κατά κοινή ομολογία, δείχνουν πως υπάρχει πρόβλημα με τον διαιτητή. Δεν γίνεται σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, να μην προλάβω να κάνω την επαφή με την μπάλα και ο διαιτητής να σφυράει παραβάση. Ήταν τόσο σίγουρος και σταμάτησε τη φάση.

Για το πέναλτι, δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί δεν πάει στο VAR να τσεκάρει τη φάση. Ας πήγαινε και ας έλεγε "προχωράμε, δεν υπάρχει επαφή". Νομίζω ότι σήμερα έκλεψαν αυτό που δώσαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά αν νομίζουν πως θα πάρουν έτσι το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό είναι γελασμένοι».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την εμφάνιση μας και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»