Θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στην στην ΑΕΚ θέλει ο Πανιώνιος, όπως τόνισε ο Γιώργος Μασούρας. Μιλώντας στη Nova, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των κυανέρυθρων τόνισε πως από την στιγμή που υπάρχει καλή ψυχολογία μπορεί να «ξεχαστεί» η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι ν' αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, το 'χουμε δείξει μέσα στη σεζόν. Σίγουρα τα πλέι οφ είναι μια διαφορετική διαδικασία καθώς είναι σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα πριν τα πλέι οφ και έχουμε πει ότι θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να μην πάει στράφι η προσπάθεια που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα».

Για το αν υπάρχουν αντοχές στα πόδια τους: «Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα κάθε φιλάθλου και κάθε δημοσιογράφου γιατί δεν έχουμε και το μεγαλύτερο ρόστερ. Είμαστε 18 παιδιά που προσπαθούμε όλη τη χρονιά. Θεωρώ όμως ότι η κούραση επέρχεται περισσότερο στο μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστή και αν η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη δεν θα μας επηρεάσει σωματικά η κούραση».

Για τον στόχο στα πλέι οφ μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα: «Θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν όχι τη νίκη, τουλάχιστον την ισοπαλία, τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία πλέον. Βλέπουμε πως καμία ομάδα δεν είναι άτρωτη και μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό στα πλέι οφ και να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας στη διοργάνωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος