Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά και την χθεσινή απόφαση της SuperLeague για την αλλαγή των ποινών του κανονισμού αδειοδοτήσεων και την στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον Ιστορικότερο Σύλλογο της Βορείου Ελλάδος τον Ηρακλή μας, το Διοικητικό Συμβούλιο απoφάσισε να ματαιώσει την απoνομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του. Είναι αυτό της αξιοπρέπειας και της αυτονομίας, ένα αγαθό που φέτος του το παρείχε ο κόσμος του και μόνο, από το προσωπικό του υστέρημα.

Τα τρία αστέρια είναι οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον μας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί από που δεν έπεσε ποτέ πιο δυνατός και σίγουρα πιο σοφός από ποτέ. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!