Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά οι προγραμματισμένες για σήμερα επισκέψεις του Λευτέρης Αυγενάκη στο «Γ. Καλαφάτης» και τα Σπάτα, όπως ενημέρωσε η γενική γραμματεία Αθλητισμού.

Ο υφυπουργός είχε προαναγγείλει χθες πως θα μεταβεί στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αντίστοιχα, για να διαπιστώσει από κοντά την τήρηση των πρωτοκόλλων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Χθες βράδυ, ωστόσο, υπήρξε αντίδραση από πλευράς «πράσινων», που ουσιαστικά χαρακτήριζαν τον υφυπουργό… ανεπιθύμητο. Και φαίνεται πως αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να ακυρώσει τις επισκέψεις του.

«Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτός», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Εμφάνιση όπως ακριβώς την ήθελε ο Αλγουαθίλ - Ο Μπέιλι ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Αντίδραση μεγάλης ομάδας το 4Χ4 του Παναθηναϊκού και μάλιστα με πειστικές εμφανίσεις»

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ - Δικαιολογία του Λίσι στα τέλη Οκτώβρη η φυγή του Κωνσταντέλια»

Και επίσημα στον Βόλο ELABET ο Γαρίδο

ΟΦΗ: Επιπλέον πριμ από τον Μπούση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Φαμπιάνο: Ο πρώτος σκόρερ του Άρη είναι… στόπερ και κυνηγά ιστορικό ρεκόρ

ΠΑΟΚ: Κρίσιμες ώρες για Λίσι - Σκέψεις Σαββίδη για αλλαγή και η παρουσία Σάντος στην Κρήτη

Ολυμπιακός: Το εκρηκτικό χατ-τρικ του Ζότα Σίλβα και το ρεκόρ που παραμένει άπιαστο

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Άρη και το στραπάτσο του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ

Λίσι: «Ο ΠΑΟΚ δεν στηριζόταν στον Κωνσταντέλια, αλλά... - Αποδεκτό αν κάποιος δεν πιστεύει στην ομάδα»