Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα πάει στα επίσημα ο Άρης! Η ομάδα του Τόλη Τερζή επικράτησε 3-1 του Εθνικού Άχνας στο «Κλ. Βικελίδης», στο τελευταία της φιλικό πριν τα παιχνίδια στον 2ο προκριματικό του Conference League.

Μετά το ματς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Ρόναλντ Ματαρίτα, που έπαιξε για πρώτη φορά στο «Βικελίδης», μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στις προσδοκίες του για τη νέα σεζόν και στις πολλές λύσεις που έχει στα χέρια του ο Τόλης Τερζής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο του ματς στο Βικελίδης: «Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Ξέρω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας και να εκπροσωπείς αυτή την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα της σεζόν».

Για τα πολλά καινούργια πρόσωπα: «Όλοι οι νέοι παίκτες, έχουν εκπληκτικό επίπεδο. Αυτό είναι καλό για την ομάδα. Θα είναι δύσκολο για τον κόουτς να επιλέξει την ενδεκάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, το 100% και αυτό είναι εξαιρετικό. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

Για τα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν την άλλη εβδομάδα: «Δεν εχει σημασία με ποιον θα παίξουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε εμάς. Στη δουλειά που κάνουμε. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας το σημερινό. Η νίκη σήμερα (σ.σ. χθες), είναι ένα βήμα μπροστά. Μας δίνει αυτοπεποίθηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»