Συνεχίζεται η αναζήτηση ενός οργανωτή στο χώρο του κέντρου στον Ατρόμητο και μία από τις αγορές που «τσεκάρεται» είναι και αυτή της Ρουμανίας. Ο σύλλογος του Περιστερίου έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, οι οποίες όπως φαίνεται είναι του 22χρονου Κοσμίν Ματέι της Ντιναμό Βουκουρεστίου και του γνωστού λόγω της θητείας του στον Παναθηναϊκό, Λουτσιάν Σανμαρτεάν, που τον Μάρτιο γίνεται 34 ετών.

Για τον πρώτο επιβεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία. Αρέσει μάλιστα αρκετά και στον Γιώργο Παράσχο, επειδή μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, εκτός από δημιουργικός χαφ, αλλά κρίνεται ακριβός για τα δεδομένα των «μπλε», ενώ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του και η βουλγάρικη Πλόβντιβ.

Για τον δεύτερο, που ανήκει στη Βασλούι, αλλά είναι «φευγάτος» και βρίσκεται σε επαφές με τη Στεάουα Βουκουρεστίου υπάρχει η πληροφορία ότι ενδιαφέρεται ελληνική ομάδα και φημολογείται ότι αυτή είναι ο Ατρόμητος. Στους «πράσινους» έμεινε από το 2003 έως το 2006 και το 2004 κατέκτησε το νταμπλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Μετράει πάντα το αποτέλεσμα, μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το γκολ, πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα»

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR