Δεν βλέπει και με πολύ θετικό… μάτι ο Λόταρ Ματέους, τα όσα ακούγονται περί προσπάθειας απόκτησης του Κρίστιαν Έρικσεν από την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, δήλωσε απογοητευμένος από την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή της Τότεναμ τον τελευταίο χρόνο.

«Εάν δεν κάνει στην Τότεναμ, τότε δεν κάνει ούτε στην Μπάγερν. Παρακολουθώ τον παίκτη για πολύ καιρό και μέσα στο 2019 με έχει απογοητεύσει. Η μετακίνησή του στην Μπάγερν δεν θα μου φανεί λογική. Θα μου προξενήσει έκπληξη. Δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο «θρύλος» των πρωταθλητών Γερνανίας στο «Sport1».

Την ίδια στιγμή ο Ματέους στάθηκε στην υπερπληθώρα επιλογών που έχουν οι «Βαυαροί», δεδομένου και του ότι -σύμφωνα με τον ίδιο- πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση του Κάι Χάβερτς.

«Η Μπάγερν το ερχόμενο καλοκαίρι πρέπει να επικεντρωθεί στο πως θα αποκτήσει τον Κάι Χάβερτς. Επίσης, έχει τον Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος αποδίδει εξαιρετικά ως δεκάρι. Ταυτόχρονα, υπάρχει και ο Τόμας Μίλερ που μπορεί να αγωνιστεί σε κάθε θέση και δεν επιτρέπεται να φύγει», εξήγησε ο πάλαι ποτέ μέσος της Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube