Σημαντική ενίσχυση στη θέση του φορ για τη Φερεντσβάρος, η οποία απέκτησε τον Ματέους Σαλντάνια από την Παρτίζαν αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ομάδα του Βελιγραδίου θα κρατήσει μάλιστα και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20% για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, την περίπτωση του οποίου φέρεται να εξέτασε και η ΑΕΚ.

Ο Σαλντάνια, ο οποίος με τη φανέλα των Σέρβων σκόραρε 21 φορές σε 39 αγώνες, θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα υποδεχθεί στην Τούμπα τους Μαγυάρους στις 12 Δεκεμβρίου για την 6η αγωνιστική του League Phase του Europa League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως έχει πιο παθητικό ρόλο ο ΠΑΟΚ, δεκάρι ο Μπιάνκο»

Δεσύλλας: «Είναι τελικός το είπαν Μπενίτεθ και παίκτες - Μπακασέτας με Ρενάτο δυνατά για 11άδα»

Θέλτα-ΠΑΟΚ: Ψάχνει την υπέρβαση στο Βίγκο ο «δικέφαλος του βορρά»

Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός: Με οδηγό την αντίδραση το «τριφύλλι» στον… τελικό

Βρίσκουν κατόχους τα εισιτήρια για τη φάση των «16» σε Europa και Conference League!

Προπονητής Βικτόρια Πλζεν: «Τιμή να παίζω απέναντι στον Μπενίτεθ - Θ' αντιμετωπίσουμε σωστά τον Τετέι»

Το sport-fm.gr στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν

«Πιθανότατα με τριάδα ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα και οι θέσεις που παίζονται»: Το ρεπορτάζ Δεσύλλα από την Τσεχία

Απρόοπτο και με Μύθου στον ΠΑΟΚ πριν τη ρεβάνς με τη Θέλτα!

Μπενίτεθ: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν τα ευρωπαϊκά ματς για τον Παναθηναϊκό - Θα κάνουμε τα πάντα για πρόκριση»

TAGS: A.E.K.