Η προπόνηση της Πέμπτης (19/09) ήταν… μαραθώνιος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το ντέρμπι με τον Άρη.

Έπειτα από ένα σύντομο σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, το τεχνικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» δούλεψε με τους παίκτες στην κυκλοφορία, την ανάπτυξη, τις τοποθετήσεις, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλη την προπόνηση. Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν σε εξετάσεις επανέλεγχου και σε δοκιμασίες ετοιμότητας, ώστε να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποθεραπείας τους και η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Παρασκευή (20/09), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τα δυνατά χαρτιά του Νίκολιτς για το ντέρμπι – Απογειώθηκε το “πρέπει” στην ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Η ανάλυση του Νίστρουπ ενόψει ΑΕΚ και οι ανοιχτές θέσεις για την 11άδα του Παναθηναϊκού»

Η φάση που ζήτησε πέναλτι η Κηφισιά και η αναφορά Λέτο: «Θα έχετε αρκετή δουλειά...»

Αλγουαθίλ: «Δεν νιώθω σε καμία περίπτωση ότι ήμασταν τυχεροί, είχαμε αντίδραση μεγάλης ομάδας»

Οφόρι: «Κάναμε το πρώτο βήμα, τώρα όλοι μαζί για το δεύτερο – Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας τη Δευτέρα!»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη δραματική νίκη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Ζέλσον: «Σημαντικό που επιμείναμε ως το τέλος, ωραίο να βάζω γκολ εδώ»

Αντύπας: «Η Κηφισιά χτύπησε τον Ολυμπιακό στις αδυναμίες του – Μεγάλη νίκη σε ματς που δεν ήταν καλός…»

Με τους γνωστούς απόντες η αποστολή του ΠΑΟΚ για Asteras AKTOR

Νικολακόπουλος: «Ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν κόκκινος στην πράσινη Λεωφόρο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.