Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Πλατανιάς όρισε στα 30 ευρώ την τιμή των εισιτηρίων (και) του ματς (16/12, 19:30) με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος των Κρητικών, Μανώλης Μαθιουλάκης, εξήγησε μέσω του «Metropolis» τον λόγο για τον οποίο πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας: «Συνιστά αδικία, όμως, δεν μπορεί επιλεκτικά για κάποια ομάδα να πάμε ανάποδα από αυτά που ορίσαμε τον Ιούνιο».

Αναλυτικά μίλησε για:

-τα ακριβά εισιτήρια της αναμέτρησης Πλατανιάς-ΠΑΟΚ: «Υπήρχε μια πολιτική από την αρχή της σεζόν, από τον Ιούνιο συγκεκριμένα. Είχαμε πει ότι κατεβάζουμε στη μισή τιμή τα διαρκείας και τα κανονικά εισιτήρια θα είναι ακριβά. Το κάναμε αυτό ως δέλεαρ για να πουληθούν περισσότερο τα διαρκείας. Δεν αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά τους πάντες. Παράπονα είχαμε και από τους φίλους του Παναθηναϊκού όταν ήρθε εδώ. Είναι μια γενική πολιτική που δεν μπορεί να αλλάξει σε ένα παιχνίδι, διότι δημιουργούνται εντυπώσεις».

-το αν πρόκειται για αδικία για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Συνιστά αδικία, όμως, δεν μπορεί επιλεκτικά για κάποια ομάδα να πάμε ανάποδα από αυτά που ορίσαμε τον Ιούνιο. Βρέθηκαν κακοπροαίρετοι στην Αθήνα να πουν “να δούμε τι θα κάνεις με τον ΠΑΟΚ”. Δεν είναι δυνατόν να γίνει εξαίρεση για οποιαδήποτε ομάδα. Αν δεν το είχαμε ορίσει αυτό από τον Ιούνιο, δεν θα είχα πρόβλημα να βάλω γενική είσοδο στο ματς».

-το αγωνιστικό σκέλος: «Ίσως είναι το πιο δύσκολο φετινό μας παιχνίδι. Έχουμε έξι βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα και καίγεται κι αυτός για βαθμούς από τη δική του σκοπιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χριστόγλου: «Καλό πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό - Θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ»

Με 11' καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα: Δεν ξεκινούσε το ματς ο Σρέντερ λόγω πανό για Κατσούρη, ΑΕΚ και Μελισσανίδη!

Η ενδεκάδα του Άρη: Με Ζαμόρα σέντερ φορ στη Λεωφόρο

Aποθεώνεται στην ανάπαυλα του Παναθηναϊκός-Άρης η ομάδα βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα στου Ρέντη!

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλός με Ποντένσε για 60 λεπτά και απαράδεκτος για 30 λεπτά»

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με τέσσερις αλλαγές κόντρα στον Άρη

Βόκολος: «Βάσει εικόνας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, το ύψος του σκορ είναι λίγο υπερβολικό»

Μεντιλίμπαρ: «Ανυπομονούμε όλοι για τον μεγάλο αγώνα με την Άστον Βίλα»

Κεφάτος Ολυμπιακός, γονάτισε τη Λαμία και… μάρσαρε για Άστον Βίλα!

Με Ζίβκοβιτς και Τάισον η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ