Έτοιμη να «συγκρουστεί» με τη Βαλένθια για την υπογραφή του διεθνούς επιθετικού της Νάπολι, Εντουάρντο Βάργκας, είναι η Άρσεναλ, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ο 24χρονος φορ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βαλένθια, με την οποία σκόραρε τρεις φορές σε 17 εμφανίσεις, με τον Αρσέν Βενγκέρ να πείθεται από τις εμφανίσεις του και να επιθυμεί την απόκτησή του.

Οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να… σπρώξουν τουλάχιστον 11 εκατ. ευρώ, εφόσον, θέλουν να ελπίζουν για τον Χιλιανό άσο.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»