Η εγχώρια αγορά δεν άφηνε ποτέ αδιάφορο τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την Live Sport στα υπόψη των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν βρίσκονται δύο παίκτες που άφησαν άριστες εντυπώσεις φέτος, οι Λούκας Σάσα και Λισάντρο Σεμέδο.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός με ιταλικό διαβατήριο έχει συμβόλαιο ως το 2021 με τον Άρη, αλλά η απόκτησή του είναι εφικτή λόγω και των καλών σχέσεων με τους κίτρινους». Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει «ζωηρό» ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τους τρεις βασικούς του άξονα, Μπουχαλάκη, Γκιγέρμε και Καμαρά.

Όσο για τον Σεμέδο, ο 24χρονος γεννημένος στην Πορτογαλία αλλά διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι ξεχώρισε με τον ΟΦΗ και θεωρείται μια καλή λύση για τα εξτρέμ, όπου αναμένεται ενίσχυση. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ και εκτιμάται πως δεν θα χρειάζονταν πολλά χρήματα για να αποκτηθεί. Μάλιστα, μια τέτοια προσθήκη θα έβγαζε τον Μάξι Λοβέρα από την υποχρέωση να παίζει στα άκρα, που δεν είναι η φυσική του θέση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στη ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!