Φαίνεται πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, κάποια μετακίνηση παίκτη από την Φενέρμπαχτσε στον Ολυμπιακό (ή το αντίθετο) θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι.

Μετά το… φλερτ εδώ και πολύ καιρό της τουρκικής ομάδας προς τον Κώστα Φορτούνη και το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη σχετική λίστα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ιστότοπος «sporx.com», οι Πειραώτες εξετάζουν την περίπτωση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού Μάρτιν Σκρτελ, για τον οποίο φέρονται να είναι διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις με την τουρκική ομάδα.

Στο δημοσίευμα υπάρχει φυσικά και αναφορά για τον Βαλμπουενά ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ ελληνικών Μέσων, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»