Λυπημένος με το τελικό 1-1 στο Αστέρας Τρίπολης-Άρης είναι ο Χαβιέ Ματίγια.

Ο χαφ του Άρη σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι σημείωσε ότι η ομάδα του βρέθηκε κοντά στο 2-0, έχοντας την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Ενώ, ξεκαθάρισε ότι οι «κίτρινοι» μπορούν να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση, με πρωταρχικό τους στόχο, ωστόσο, να αποτελεί η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Χαβιέ Ματίγια μίλησε στα κανάλια Novasports για:

-το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε λυπημένοι. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε 2-0 και να πάρουμε τη νίκη, αλλά στην κόντρα επίθεση δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό μας στενοχωρεί ακόμα περισσότερο. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγουμε από τους διώκτες μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ερχόμενη σεζόν. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις του Αστέρα και τις δεύτερες μπάλες, τα πήγαμε σχετικά καλά αμυντικά σε αυτό το κομμάτι. Περιορίσαμε τον Μπαράλες, είχαμε κατοχή και προσπαθήσαμε να βρούμε τις πάσες μέσα στην περιοχή για να πετύχουμε το γκολ
».

-το αν ο Άρης μπορεί να τερματίσει δεύτερος στα Playoffs: «Είμαστε στη δεύτερη θέση στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, η ομάδα πιστεύει. Είμαστε στο τέλος της σεζόν, παραμένουμε δεύτεροι, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάποια κρίσιμα παιχνίδια, αλλά πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη και μετά να κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατομικό για Μορόν και Μεντίλ στον Άρη

Όλα καλά με Στρακόσα στην ΑΕΚ

Τσακίρης: «Μπορούσε να το κλειδώσει, αλλά δεν έπαιζε με τον… Πανθρακικό η ΑΕΚ - Καλό αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά»

Νικολακόπουλος: «Το πρέπει για το Καραϊσκάκη και τα… ρεαλιστικά δεδομένα που καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Η μικρή και η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ΑΕΚ - Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ»

Σταματέλος: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι γκολ του Γερεμέγεφ - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 60»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η σημασία της ανάλυσης της σεζόν που έκανε ο Λουτσέσκου»

Έγινε... κατοστάρης ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό - To post της ΠΑΕ

Δεσύλλας: «Πιο καλός με τετράδα και με δέκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Πάση θυσία νίκη για την ΑΕΚ στο ματς της Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό»

TAGS: Άρης