«Όλη την χρονιά οι αποφάσεις πάντα ήταν εναντίον μας, και στον τελικό έγινε μία λάθος απόφαση του διαιτητή σε μία δύσκολη χρονική στιγμή που έκρινε τον τελικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε κάτι σκόπιμα», ήταν η απάντηση του Λέο Μάτος σε όσους επικρίνουν τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ στην κάμερα της Nova

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την κατάκτηση του τίτλου: «Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο με την προσωπική μου απόδοση, όσο και με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα είμαι για αρκετό καιρό ευχαριστημένος, αλλά αυτός ο τίτλος ήταν πολύ σημαντικός για πολλούς λόγους. Έπρεπε ο κόσμος να δει ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδας. Με οδηγό το Κύπελλο θεωρώ ότι πρέπει να πάμε παρακάτω για τους υπόλοιπους στόχους».

Για το αν επηρεάζουν την ομάδα οι συζητήσεις μετά τον τελικό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ τι γράφεται στον τύπο και τι λέγεται στην τηλεόραση. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως όλη την χρονιά οι αποφάσεις πάντα ήταν εναντίον μας, και στον τελικό έγινε μία λάθος απόφαση του διαιτητή σε μία δύσκολη χρονική στιγμή που έκρινε τον τελικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε κάτι σκόπιμα».

Για τα Play Offs: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μίνι πρωτάθλημα για εμάς. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Θέλουμε να παίξουμε από την αρχή πολύ δυνατά».

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Η διαφορά σε σχέση με τον τελικό είναι ότι σε εκείνον κρινόταν όλη η χρονιά του θεσμού, ενώ εδώ τώρα είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια στα οποία μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.