Στις πέντε φετινές δοκιμασίες του μακριά από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ απέτυχε να πάρει έστω και μια νίκη. Ο απολογισμός είναι τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, αλλά σύμφωνα με τον Λέο Μάτος ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό στο αυριανό (26/11, 15:00) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

«Να είμαστε το ίδιο επιθετικοί όπως στην Τούμπα κάτι που ξεχνάμε να το κάνουμε μερικές φορές εκτός έδρας» δήλωσε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, που πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του «δικεφάλου του Βορρά» για τον μήνα Οκτώβριο.

Αναλυτικά, ο Λέο Μάτος μίλησε:

Για το βραβείο του: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα το έπαιρνα. Το σημαντικό είναι τα ομαδικά βραβεία. Υπάρχει η δίψα για διάκριση από όλους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Νομίζω ότι το πάθος που βγαίνει είναι κάτι που έχω από μικρό παιδί, αυτή είναι η προσωπικότητα μου. Το ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνομαι ως ευχαρίστηση. Φυσικά είναι δουλειά γιατί με αυτό έρχεται το φαγητό στην οικογένεια μου, όμως όταν μπαίνω στο γήπεδο το απολαμβάνω και προσπαθώ να δίνω το 100%. Σίγουρα δεν βγαίνει πάντα το 100% σε κάθε ματς αλλά αυτό προσπαθώ".

Για το γεγονός ότι ο κόσμος ζητάει απ΄ όλους να παίζουν με το ίδιο πάθος όπως αυτός: "Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια αλλά θα διαφωνήσω. Και στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήμουν τόσο καλός όπως άλλοι συμπαίκτες μου. Όλοι οι συμπαίκτες μου παίζουν με πάθος ίσως εγώ το δείχνω περισσότερο με το σώμα μου αλλά κανείς δεν υστερεί από πάθος. Ο ένας καλύπτει τον άλλον".

Για το αν ήρθε η ώρα της πρώτης νίκης εκτός έδρας: "Νομίζω ότι ήρθε η ώρα του πρώτου διπλού. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αύριο. Να είμαστε το ίδιο επιθετικοί όπως στην Τούμπα κάτι που ξεχνάμε να το κάνουμε μερικές φορές εκτός έδρας. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα αλλά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε τον αγώνα".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.