Να σταματήσει τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργη Πρίντεζη είναι υποχρεωμένη η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης, αν θέλει να παλέψει για τη νίκη, όπως δήλωσε ο Μίλαν Μάτσβαν.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο σκληρές ομάδες της Ευρώπης και έχει σκληρό χαρακτήρα που οφείλεται στους ηγέτης του, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά θα πάμε στο ΣΕΦ έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο. Πρέπει να σταματήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες, είναι οι παίκτες "κλειδιά". Θα δώσουμε το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο», τόνισε ο Σέρβος σέντερ.

Όσο για το 2/2 της ομάδας του, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε την Νταρουσάφακα. Μία σκληρή αντίπαλο που έχει στόχο τα play offs. Έχουν πολύ ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Οι νίκες τις πρώτες αγωνιστικές είναι σημαντικές γιατί μας έδωσαν σημαντική ψυχολογία εν όψει των δύσκολων αναμετρήσεων με Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε ικανοποιημένοι και θα προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε επειδή κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν όπως έπρεπε και στα 40 λεπτά»

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Μπολόνια!

Μπαρτζώκας: «Πλεονέκτημα για μας ο Ντόρσεϊ - Πιστεύουμε στο ρόστερ μας»

Μποζίκας: «Όταν χρειάστηκε να αντιδράσουμε δεν πανικοβληθήκαμε - Πρέπει να χτίσουμε μομέντουμ»

Φουρνιέ: «Νιώθω καλά για τα τρίποντα, είχα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων»

Ντόρσεϊ: «Το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση»

«Ο Ντόρσεϊ είναι ο γκαρντ που μπορεί να πάρει το μεγάλο σουτ»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Μπαρτζώκας: «Ευγνωμοσύνη στους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν και βρέθηκαν στο πλευρό μας»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερη σερί νίκη για Ολυμπιακό και πρώτο διπλό μετά από δύο μήνες