Πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε την αντίπαλο της Ρεάλ στο δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ της Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο Γιόνας Ματσιούλις σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης της «Βασίλισσας». Ακόμα, ο Λιθουανός άσος, μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6 δήλωσε πως οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά και ελπίζει η Ρεάλ να προκριθεί στον τελικό.

«Είναι η πρώτη μου φορά σε φάιναλ φορ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να το κερδίσουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι πολύ καλή ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή, αλλά ελπίζω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό, έχουμε προσπαθήσει πολύ σκληρά όλη τη χρονιά για να φτάσουμε εδώ. Θέλουμε να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, οι δύο προπονητές ξέρουν ο ένας τα μυστικά του άλλου και ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας».

Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην πίεση που θα έχει από τον κόσμο της ομάδας, αφού το γήπεδο θα είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία γεμάτο με οπαδούς της Ρεάλ.

«Ελπίζω να μας βγει σε καλό που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο και οι οπαδοί μας θα μας δώσουν περισσότερη ενέργεια. Θα υπάρχει πίεση σε μας, αλλά στο μπάσκετ υπάρχει μόνο ένας νικητής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!