Οι Μέμφις Γκρίζλις πήραν ξεκάθαρη ρεβάνς απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, επικρατώντας με 126-109 το βράδυ της Κυριακής (18/1) στην O2 Arena του Λονδίνου, σε ένα παιχνίδι όπου ο Τζα Μοράντ έδωσε από νωρίς τον τόνο.
Δύο ημέρες πριν, οι ίδιες ομάδες είχαν συναντηθεί στην Uber Arena του Βερολίνου, με το Ορλάντο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή ανατροπή από το -20 και να κερδίζει 118-111, εκμεταλλευόμενο την απουσία του Μοράντ από τη σύνθεση του Μέμφις.
Αυτή τη φορά, όμως, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Ο σταρ των Γκρίζλις κυριάρχησε οργανωτικά και εκτελεστικά, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 24 πόντους, 13 ασίστ και 5 ριμπάουντ, έχοντας ήδη «γράψει» 20 πόντους και 10 τελικές πάσες μέχρι την ανάπαυλα.
Καθοριστική ήταν και η παρουσία του Τζοκ Λαντέιλ, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ, ενώ ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ πρόσθεσε 17 πόντους και δύο κοψίματα. Λύσεις από την περιφέρεια και τον πάγκο έδωσαν οι Σέντρικ Κάουαρντ (13π.), Καμ Σπένσερ (10π.) και Τζέιλεν Γουέλς (10π.).
Για τους Μάτζικ, ο Άντονι Μπλακ ήταν ο πιο παραγωγικός με 19 πόντους και 6 ασίστ, με τους Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ (18π., 7ρ.) και Πάολο Μπανκέρο (16π., 8ρ., 9ασ.) να ακολουθούν.
Με το αποτέλεσμα αυτό, το Μέμφις ανέβηκε στο 18-23 και πλησίασε τη δεκάδα της Δύσης, ενώ το Ορλάντο υποχώρησε στο 23-19, παραμένοντας ωστόσο εντός της πρώτης επτάδας της Ανατολής
Τα δωδεκάλεπτα: 23-40, 53-72, 81-100, 109-126
Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ.