Οι Μάτζικ βρίσκονται σε ένα καλό φεγγάρι και προσπαθούν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί. Αυτή τη φορά θύμα τους ήταν οι Γκρίζλις και με 118-111 πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη, ενώ μάλιστα είχαν φτάσει να έως και το -20, όμως με πείσμα και υπομονή έφτασαν στην ολική ανατροπή.
Κορυφαίος όλων στο ματς ήταν ο φοβερός και τρομερός Τζάκσον, ο οποίος σταμάτησε στους 30 παόντους, ενώ από πλευράς Μάτζικ ο Μπαντσέρο ήταν εξαιρετικός με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ, έχοντας δίπλα του άξιο συμπαραστάτη τον Μπλακ με 21 πόντους, έξι ριμπάουντ, αλλά και επτά ασίστ.
Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκαν οι Γκρίζλις στο ματς χτίζοντας μία σημαντική διαφορά από την πρώτη κιόλας περίοδο, ολοκληρώνοντας την στο 39-23.
Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα δεν άλλαξε με τους Γκρίζλις να συνεχίζουν να ασκούν ασφυκτική πίεση, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και το +20 (52-32), εκεί όμως οι Μάτζικ σαν να ξύπνησαν και ξεκίνησαν την αντεπίθεση του, μαζεύοντας τη διαφορά στο -9, στη λήξη του ημιχρόνου (67-58).
Στην τρίτη περίοδο τα πάντα άλλαξαν με τους Μάτζικ να πιάνουν από τον λαιμό τους Γκρίζλις, κυριαρχώντας στο παρκέ φέρνοντας τα πάνω κάτω, με το δωδεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 84-79, υπέρ των Μάτζικ.
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι Μάτζικ έκαναν απλώς διαχείριση του παιχνιδιού, διατήρησαν τη διαφορά του και εν τέλει πανηγύρισαν τη νίκη, με το τελικό σκορ να γράφει 118-111.
Τα δωδεκάλεπτα: 23-39, , 58-67, 84-79, 118-111