Αναλυτικά, όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Έγινε ένα ματς που δεν είχε επεισόδια, εξελίχθηκε ανάλογα με τη δυναμική των δύο ομάδων. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός, αλλά δεν υπήρξαν παρατράγουδα. Το ματς ήταν όπως το περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα, ο Ολυμπιακός μπήκε μετά το 25λεπτο στο ματς. Το χαρακτηριστικό ήταν πως είχαν τις καλύτερές τους στιγμές από αριστερά. Όλοι προέβλεψαν ότι το ματς θα έχει ισορροπία. Ένα γκολ μόνο θα τη χαλούσε και σε ντέρμπι το γκολ μπαίνει από ένα μεγάλο λάθος. Αυτό έγινε

Για το λάθος του ΠΑΟΚ στο γκολ του Ολυμπιακού: «Είναι χοντρό λάθος του Ζαμπράνο, γιατί αν άφηνε την μπάλα θα την έπιανε ο τερματοφύλακας. Θα το αναλύσουν οι ειδικοί της ομάδας για να το διορθώσουν. Είναι λάθος που δικαιολογείτα σε τέτοια ματς. Είναι το λάθος που επιτρέπεται σε ένα ντέρμπι, το ποσοστό της τύχης έχει συμμετοχή σε κάθε παιχνίδι και ειδικά σε αυτά τα ματς.

Για την γενική εικόνα του ματς: «Στο σύνολο του ματς, το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό και καλύτερη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ υποστήριξε τον καλό του εαυτό στο πρώτο μισό και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μόνο με ξένους ποδοσφαιριστές: «Είναι εύλογη ερώτηση. Ο Πέλκας τελευταία είχε ουσιαστική συμβολή στους βαθμούς που συγκέντρωσε ο ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να αντικαταστήσει παίκτες όπως τον Κάμπος, που προερχόταν από τραυματισμό, ή τον Μακ που δεν είχε ρυθμό τη δεδομένη στιγμή. Τουλάχιστον να είναι η πρώτη αλλαγή».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το ματς, αλλά μετά το 20’ καθηλώθηκε από τον Ολυμπιακό: «Βγήκε σαν ομάδα πολύ πιο οργανωμένη. Έφερε τη μπάλα στα καρέ του αντιπάλου, με συμμετοχή όλης της ομάδας. Ειδικά η τριάδα του κέντρου δούλεψε καλά με την άμυνα. Έλειψε ο σέντερ φορ σε κάποιες φάσεις. Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε χώρους, παρά την πίεση, για να βγει πιο γρήγορα. Υπάρχουν στιγμές που έχεις καλύτερη ψυχολογία και υπάρχουν στιγμές που ο αντίπαλος όταν είναι καλός του επιτρέπεις να παίξει».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να χτυπήσει από την πλευρά του Ομάρ: «Και στο προηγούμενο ματς από την αριστερή έβγαζε τις επιθέσεις, παρότι φαίνεται πως η δεξιά είναι η καλή του πλευρά. Δουλεύει καλά η αριστερή πλευρά, με Ελ Καντουρί, Βιερίνια, και άλλες φορές τον Πέλκα. Υπάρχει η δυνατή πλευρά μιας ομάδας, αυτή την εποχή είναι καλύτερη η αριστερή του ΠΑΟΚ και από εκεί χτύπησε».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει τα περιθώρια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Βεβαίως έχει τα περιθώρια. Υπάρχουν πολλές ομάδες, ένα πρωτάθλημα δεν είναι όπως το Κύπελλο. Χρειάζεται διάρκεια. Και τη διάρκεια τη στηρίζει το πλούσιο ρόστερ. Τρεις ομάδες έχουν πολύ πιο πλούσιο από τις υπόλοιπες. Καλή ομάδα έχει και ο Πανιώνιος, αλλά το ρόστερ δεν μπορεί να του δώσει διάρκεια. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το έχουν, όμως».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει πολλά από τους νέους παίκτες: «Όταν αλλάζεις πράγματα θα αργήσεις να δεις αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός έχει το υλικό για να διορθωθεί. Θα γίνει ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα φέτος. Θα το διεκδικήσουν περισσότερες ομάδες, ως το τέλος. Στο Καραϊσκάκης μπήκε ένας ΠΑΟΚ που ενθουσίασε, σε έκανε να πεις ότι έχει καλύτερους παίκτες στο πρώτο ημίχρονο. Άρα έχει αλλάξει επίπεδο και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και -με δεδομένο ότι ο ΠΑΟ έχει προβλήματα- αυτές είναι οι ομάδες που έχουν τις δυνατότητες και τον κόσμο να χτυπήσουν το πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube