Σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Ποντγκόριτσα νοσηλεύεται ο Νίκολα Πέκοβιτς!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «telegraf.rs», ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού (2008-10) έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έχουν μολυνθεί και οι δύο πνεύμονές του.

Ο 34χρονος παλαίμαχος σέντερ παρουσίασε συμπτώματα του ιού πριν από 15 ημέρες και αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου.

Έκτοτε, η κατάσταση της υγείας του όχι μόνο δεν παρουσίασε βελτίωση, αλλά χειροτέρευε μέρα με τη μέρα και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αναπνέει μέσω μηχανικής υποστήριξης.

Εξαιτίας των πολλών τραυματισμών του, ο Νίκολα Πέκοβιτς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πολύ πρόωρα και συγκεκριμένα το 2017, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο είχε αναλάβει το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μονακό ο Μίροτιτς, η Ιαπωνία ή το BCL οι επιλογές του τώρα»

Γιάναϊ: «Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Χέις-Ντέιβις, εξετάζει πολλές προτάσεις και ελπίζουμε ότι θα δεχτεί τη δική μας»

«Υπογράφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις - Καθοριστικός παράγοντας του deal ο Ιτούδης»

Tα συλλυπητήρια από τουρκική ομοσπονδία και Εφές σε Αταμάν για τον θάνατο της μητέρας του

Πέρασε με ζόρι από το Τρεβίζο η Αρμάνι Μιλάνο

Ουάσινγκτον και Παρτίζαν τέζαραν την Dubai BC και την οδήγησαν στην πρώτη ήττα της στην Αδριατική Λίγκα!

Διέλυσε τη Ραανανά και παρέμεινε στην κορυφή η Μακάμπι

Η Μπρέσια πλήρωσε τα «σπασμένα» του Ολυμπιακού και η Βίρτους πάτησε κορυφή στη Serie A!

Πήρε το ντέρμπι κορυφής και πλησίασε σε απόσταση βολής τη Μπουντούτσνοστ ο Ερυθρός Αστέρας!

Στην εθνική ομάδα της Γαλλίας ενόψει των προκριματικών Μουντομπάσκετ ο Νουά του Άρη!