Αλλαγή πλάνων για την «κεφαλή» της Επιτροπής Εξομάλυνσης. Ο Πέτρος Μαυροειδής αποφάσισε τελικά να μην αναλάβει την προεδρία της διοικούσας επιτροπής, που πάρει εντός των προσεχών ημερών τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ταραχώδη περίοδο που διανύει.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 είχε αποκαλύψει χθες πως ο επιφανής νομικός, που είναι στέλεχος του CAS και της επιτροπής οικονομικού ελέγχου των συλλόγων της UEFA, ήταν έτοιμος να πάρει τη θέση.

Όπως όμως αποκαλύπτει ξανά σήμερα ο πρώτος αθλητικός σταθμός της χώρας, ο κ. Μαυροειδής αποφάσισε να κάνει πίσω. Ο λόγος είναι πως δεν υποδέχτηκε καλά το θόρυβο που έγινε γύρω από το όνομα του και τα συνεχή τηλεφωνήματα που δεχόταν χθες όλη μέρα. Ο ίδιος όντας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει στην υπερβολική προβολή αλλά αρέσκεται στο να εργάζεται αθόρυβα και μακριά από τα «φώτα», επέλεξε να μην… μπλέξει σε μία κατάσταση που δεν θα ήταν οικεία στον ίδιο. Έτσι επικοινώνησε με τον επιτετραμμένο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, κι αφού τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τον ενημέρωσε για την απόφασή του να αποσυρθεί από τη θέση.

Πλέον η αναζήτηση του επικεφαλής της Επιτροπής Εξομάλυνσης αρχίζει εκ νέου. Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές αναζητούν έναν άνθρωπο ανάλογου προφίλ με αυτό του Πέτρου Μαυροειδή, δηλαδή ένα πρόσωπο «άφθαρτο», που θα είναι τεχνοκράτης και θα μπορεί να προωθήσει τις απαιτούμενες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»

Παναγόπουλος: «Αυστηρός ο πειθαρχικός κώδικας αν αποδειχθεί η σύνδεση του Ολυμπιακού με την εγκληματική οργάνωση»

Χαράλαμπος Κωστούλας: «Θα έχουμε να το λέμε για όλη μας τη ζωή με τον αδερφό μου»

Συλαϊδόπουλος: «Κοιμηθήκαμε κοινοί θνητοί και ξυπνήσαμε πρωταθλητές Ευρώπης»