Ως ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου οι παίκτες της ΑΕΚ να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι την φετινή σεζόν, χαρακτήρισε την φετινή χρονιά στην οποία θα συμπληρωθούν 50 έτη από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως η Ένωση δεν είναι ακόμα έτοιμη και πως δεν υπάρχει καμία διάθεση υποτίμησης ενόψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα για την πρεμιέρα της φετινής Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στο esake.gr:

Ιδιαίτερη χρονιά για την ΑΕΚ

Φίλες και φίλοι,

Ξεκινάει το Πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ως ομάδα, όπως συμβαίνει πάντα στις πρεμιέρες, ωστόσο, είμαστε διατεθειμένοι να μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και θα γίνει το αυτονόητο.

Τα πρώτα δείγματα γραφής τα βλέπει όλος ο κόσμος. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία. Όλα πήγαν καλά. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία. Προχωράμε. Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τα Τρίκαλα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Το έχουμε αποδείξει αυτό και κατά την περασμένη περίοδο.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για μας, δεδομένου, ότι θα γιορτάσουμε με διαφόρους τρόπους και με αποκορύφωμα την ταινία «1968» τα 50χρονα από τη μεγάλη επιτυχία στο Καλλιμάρμαρο. Έχουμε λοιπόν ακόμη ένα κίνητρο για να τα δώσουμε όλα και να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί για να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι πάντα όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Σας ευχαριστώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Έβγαλε εύκολα την υπεροχή του ο Ολυμπιακός, φυσιολογική η ήττα για την ΑΕΚ»: Το σχόλιο Ζέρβα και Ρομπόλη από την Κρήτη

Σάκοτα: «Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα κλείσει η ''ψαλίδα'' από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Τζόουνς»

Πίτερς: «Να κρατήσουμε έναν καλό ρυθμό»

Βεζένκοφ για τη μεταγραφή του Χέιζ-Ντέιβις: «Καλώς ήρθε - Η ΑΕΚ αξίζει συγχαρητήρια, απόλυτη συγκέντρωση με Μαρούσι»

Τα highlights από την άνετη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Μπάρτλεϊ: «Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Πετρίδης: «Ξεκάθαρη η στήριξη και η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του Δ. Γιαννακόπουλου στον Αταμάν και στην ομάδα»

Σάκοτα: «Όταν μάθαμε πριν το ματς ότι δεν θα έχουμε ούτε τον τελευταίο playmaker…» – Τι είπε για Κατσίβελη και Φλιώνη

Μπαρτζώκας: «Μας διευκόλυνε το ότι έλειπαν δύο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ» - Τι είπε για τον Τζόουνς

TAGS: A.E.K.