Μόνο εύκολο δεν θεωρεί για την ΑΕΚ το ματς (03/03, 16:30) με τον Κολοσσό Ρόδου ο Δημήτρης Μαυροειδής και αναφέρθηκε στις παγίδες που έχει για την Ένωση η αναμέτρηση.

«Όλοι μας στην ομάδα θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βγάλουμε την ίδια σοβαρότητα που είχαμε στα τελευταία μας ματς με Μπαϊρόιτ και Ολυμπιακό», επεσήμανε ο σέντερ των «κιτρινόμαυρων».

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του έχει βγει εκτός ρυθμού λόγω της πολυήμερης διακοπής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Με την ίδια σοβαρότητα

Καλησπέρα σας,

Επιστροφή στις υποχρεώσεις του Ελληνικού Πρωταθλήματος μετά την διακοπή για το «παράθυρο» των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και τον Τελικό του Κυπέλλου.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με την κατάκτηση του Κυπέλλου, απέναντι σε έναν πολύ ικανό αντίπαλο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό, που όπως όλοι θυμόσαστε μας κέρδισε στην Ρόδο. Όλοι μας στην ομάδα θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βγάλουμε την ίδια σοβαρότητα που είχαμε στα τελευταία μας ματς με Μπαϊρόιτ και Ολυμπιακό.

Σίγουρα, έχουμε βγει εκτός ρυθμού με την πολυήμερη διακοπή, ωστόσο, οι προπονήσεις μας πήγαν καλά και θα είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

TAGS: A.E.K.