Αναλυτικά ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε στον OTE TV:

Για το αν θα μείνει στην ΑΕΚ και του χρόνου: «Μου αρέσει η ΑΕΚ, η ατμόσφαιρα και ο κόσμος της. Νομίζω ότι μου ταιριάζει η ΑΕΚ και θα ήθελα να μείνω».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Ο ρεαλιστικός στόχος για φέτος είναι να βγούμε τρίτοι με βάση το τί έχει γίνει από την αρχή, με αλλαγές και τραυματισμούς. Θα θέλαμε να πάμε πιο ψηλά, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε με αυτά τα δεδομένα. Σίγουρα ο στόχος της ΑΕΚ είναι η επιστροφή στην κορυφή».

Για τα πολλά χαμένα ντέρμπι: «Η ομάδα έχει κάνει πολλές αλλαγές. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς και δεν έχουμε βρει την ομοιογένεια και τη χημεία, ώστε να κερδίσουμε το ματς το δύσκολο, που χρειάζεται το κάτι παραπάνω».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει συγκεκριμένο μπάσκετ, με συγκεκριμένο ρυθμό σε πολύ ψηλό επίπεδο. Εχει μάθει στα δύσκολα. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο, βελτιωνόμαστε, είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Εχουμε τύχη, μπορούμε να το κερδίσουμε».

Για το παρατσούκλι «Τζιμ, ο όργιας»: «Είναι αλήθεια. Αυτό υπάρχει από ένα ματς που είχα πάρει το ρεκόρ tendex στην Ελλάδα από τον Τάρπλεϊ. Αυτό το είχε πει πρώτος ο Νώντας Παπαντωνίου που ήμασταν και τότε μαζί στο Μαρούσι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μόντε Μόρις: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»

TAGS: A.E.K.