Εμφανώς ικανοποιημένος για την ως τώρα εντυπωσιακή πορεία του Παναθηναϊκού και την ανταπόκριση των νέων παιδιών της ομάδας στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας εμφανίστηκε ο Θεοφάνης Μαυρομάτης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο νεαρός αμυντικός πάντως παραμένει προσγειωμένος και τονίζει πως θα πρέπει να συνεχιστεί η καλή δουλειά που κάνουν όλοι στις τάξεις των «πράσινων».

Αναλυτικά, ο Θεοφάνης Μαυρομάτης μίλησε στον Νίκο Παγκάκη για:

-τη νίκη στη Λάρισα: «Πήραμε τους πρώτους τρεις βαθμούς μας στον πίνακα, αφού σβήσαμε το -6. Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι για να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι».

-την εξαιρετική παρουσία των νεαρών παικτών: «Εμείς οι νέοι δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, σαν μεγάλοι, ανταποκρινόμαστε στις μεγάλες απαιτήσεις και όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Δεν μένουμε μόνο στα λόγια, αλλά πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση να κάνουμε όσα ζητεί ο προπονητής».

-τη φάση που έκανε πέναλτι: «Επικρατούσε ένα χάος στη φάση. Ήταν μια άτυχη στιγμή, ήταν ένα ακούσιο χέρι. Δεν το ήθελα. Προχωράμε».

-το μυστικό της πορείας του Παναθηναϊκού και τη συνέχεια: «Δεν έχουμε κάποιο μυστικό. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να πάμε και καλύτερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube