Φτάσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή των playoffs της Σούπερ Λίγκας, καθώς μένει μόνο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα συναντηθούν για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια σε έναν «τελικό», με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από απόσταση 3 βαθμών (εκτός αν αλλάξει κάτι για την τιμωρία των φιλοξενούμενων), κάτι που σημαίνει πως η Ένωση παίζει μόνο για τη νίκη.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων» κι εμείς θα στραφούμε σε κάποια εξ αυτών.
Καταρχάς, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ βελτιώθηκε αμυντικά με τον Καρέρα στον πάγκο, ωστόσο έχει δεχθεί γκολ στα 5 από τα 8 μέχρι τώρα παιχνίδια της στα playoffs και πληρώνει την έλλειψη πολλών λύσεων στην άμυνα.

Αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν παθητικό μόνο στους μισούς αγώνες του σε αυτή τη διαδικασία, όμως δίνει πολλά δικαιώματα στους αντιπάλους του.

Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, θεωρούμε ότι θα δούμε καλό ματς με φάσεις εκατέρωθεν, με το GG να πληρώνει 1.78 στον ΟΠΑΠ.

Από ‘κει και πέρα, στην ίδια λογική θα επιλέξουμε το «1-1» ως σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.62.

Τέλος, στα πρακτορεία ΟΠΑΠ βρίσκουμε και 4 προωθητικές ενέργειες, οι οποίες επιβραβεύουν τους παίκτες, όπως είναι το «Boost 13» και το «Boost Νίκης», που πολλαπλασιάζουν τα κέρδη ανάλογα με τους επιλεγμένους αγώνες.

Επίσης, υπάρχουν το «Στο Παρά 1» και το «2-0 & έληξε»: στο πρώτο επιστρέφεται το ποντάρισμά σου, εάν χαθεί ένας αγώνας από το πλήθος των τουλάχιστον 5 αγώνων που έχεις επιλέξει να παίξεις ως παρολί, ενώ στο δεύτερο έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το στοίχημά σου εάν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταρες, ακόμα κι αν το σκορ διαφοροποιηθεί στη συνέχεια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube