Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με τη φανέλα της Λάτσιο, έχουν κάνει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να στρέψουν τα βλέμματα τους στον Σέρβο χαφ. Το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, άλλωστε δεν είναι τωρινό. Από το περσινό καλοκαίρι είχαν εκφράσει πρόθεση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι αξιώσεις των «λατσιάλι» αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσουν στην παραχώρηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή. Οι «μπέμπηδες» και οι «πρωτευουσιάνοι» άλλωστε έχουν το οικονομικό υπόβαθρο να καλύψουν τα οικονομικά «θέλω» των «αετών».

Βέβαια, στην περίπτωση της πρώτης θα πρέπει να υπάρξει ένα «ντόμινο» εξελίξεων στο χώρο της μεσαίας γραμμής με ενδεχόμενη αποχώρηση ή όχι του Πολ Πογκμπά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την εφετινή σεζόν ο Σάβιτς έχει σημειώσει 5 τέρματα σε 30 συμμετοχές με τη Λάτσιο πηγαίνοντας τα εξαιρετικά, όπως εξίσου καλά τα πηγαίνει και ο σύλλογος της Ρώμης που παραμένει στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Επιμέλεια: Σωτήρης Τσώτσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube