Νέα ποδοσφαιρική στέγη βρήκε ο Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμάλ, ομάδα που αγωνίζεται στην Qatar Stars League.

Ο 35χρονος Αλγερινός εξτρέμ παρέμενε ελεύθερος από τον περασμένο Ιούνιο, όταν ολοκληρώθηκε η παρουσία του στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2023, όταν αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ, κατακτώντας με τη νέα του ομάδα τις δύο τελευταίες διοργανώσεις του ασιατικού Champions League.

Πλέον, ο άλλοτε πρωταθλητής Αγγλίας και Ευρώπης με τη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στη Μέση Ανατολή, επιλέγοντας το πρωτάθλημα του Κατάρ για τη συνέχεια της καριέρας του. Στην Αλ Σαμάλ, υπό τις οδηγίες του Νταβίντ Πρατς, θα βρει μεταξύ άλλων τους Πάμπλο Μάρι, Ζεϊσόν Μουρίγιο, Σαμπαλί, Γουέσλεϊ Σαΐντ και Άλεξ Κογιάδο.

Η Αλ Σαμάλ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Αλ Σαντ, ενώ έπειτα από πέντε αγωνιστικές στη φετινή διοργάνωση βρίσκεται στην πέμπτη θέση.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία

Οσμή σκανδάλου στην FIFA: Η μίσθωση στον Πύργο Τραμπ και η σύνδεση του «πλανητάρχη» με τον Ινφαντίνο

Βοηθός προπονητή Μπενίν: «Μέσι και Αργεντινή μάς αγνόησαν-Λες και ήμασταν… γκάνγκστερ»

Σκόραρε ξανά ο Κριστιάνο - Τόσα γκολ θέλει για να φτάσει τα 1.000

Διαψεύδεται το ταξίδι Τουράν στην Πόλη για να μιλήσει για την εθνική Τουρκίας-Παραμένει προσηλωμένος στη Σαχτάρ

Έξαλλος ο Αλμέιδα: «Μην σπιλώνετε το όνομά μου – Δεν υποτίμησα ποτέ την Αμέρικα»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών»