Το όνειρο για Τσάμπιονς Λιγκ έκανε οριστικά «φτερά» για τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον στην ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσουν για να πάρουν ότι καλύτερο απέμεινε από τα play-off. Δηλαδή, το καλό εισιτήριο για το Europa League, ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία το… κατακαλόκαιρο.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη, διότι χάθηκε ο μεγάλος στόχος, όμως θα πρέπει να την ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό στον «Δικέφαλο του Βορρά», διότι υπάρχει μπροστά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Το Σάββατο (17/5, 20:30) οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη θα πρέπει να ξεπεράσουν στη βαθμολογία τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος την ίδια ώρα θα αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, αλλά υπερέχουν λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων. Επιπλέον, οι Περιστεριώτες είναι τρεις βαθμούς πίσω.

Στο παιχνίδι με το «τριφύλλι» δεν θα παίξει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα δέχθηκε κίτρινη κάρτα και έφτασε τις 13 στο φετινό πρωτάθλημα. Οπότε θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο ματς. Αυτό με τον Παναθηναϊκό και στο πρώτο της επόμενης σεζόν. Ο 25χρονος επιθετικός είχε απουσιάσει λόγω τιμωρίας και από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στους «πράσινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.