Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε την άδεια διεξαγωγής της αναμέτρησης, με την προϋπόθεση ότι η ανώτερη χωρητικότητα θα είναι 1.270 θεατές.
Αναλυτικά:
«Η Περιφέρεια Αττικής με έγγραφο της προς την Ε.Σ.Α.Π. ενέκρινε την άδεια διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ με την προϋπόθεση πως η ανώτερη χωρητικότητα θεατών θα είναι 1.270 και όχι 2.270 όπως προβλέπονταν με την αρχική αδειοδότηση.
Κατόπιν τούτου η αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 26/10 στις 21.00 στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας θα διεξαχθεί κανονικά και σύμφωνα με την χωρητικότητα που προβλέπει η νέα άδεια της Περιφέρειας Αττικής».